Träningsglädje

Ikväll är jag lycklig!
Jag hade den bästa träningen på kanske två år. Det kändes som jag är på väg ur min svacka och börjar komma åt rätt håll igen. Så skönt! Dock känner jag mig som en klubbad säl nu efter träningen ;) Har nog inte tagit i så mycket innan kanske. Men det är ändå en bra känsla. Nu är jag på väg tillbaka!

Johanna Almgren gjorde oss äran och kom och lärde oss lite nya finter. Jag kan ju inte säga att jag är något proffs än, men med lite träning så ;) Tack Johanna!

Nu är det dags för sälen att sova ^^

Kvällens Låt:
The Replacements - Here Comes A Regular

Communication

Ska det vara så svårt att få kontakt och kunna prata med någon på andra sidan jorden? Man skulle ju inte tro det med alla olika sätt det finns nu för tiden, men nu har jag försökt få tag i Ida i två timmar med inget funkar! Jag blir så trött! Hur kan både Skype och MSN krångla samtidigt?! Skit också!

Nej, jag har försökt i mer än två timmar så nu ger jag upp. Vi får försöka imorgon igen ^^

Nu ska jag fortsätta att läsa i den senaste boken jag börjat på: "The Dirt".



Vemdalen

Nu sitter jag på Huskey inne i byn igen. Pappa och Jesper bowlar och jag och mamma surfar ^^ Det är 27 minusgrader ute så det känns skönt att sitta inne i värmen. Imon ska det tydligen bli 35 minusgrader. Vi får se hur vi klarar det ;)
Vi skulle åka lite skidor och ta lite kort  idag tidigt på morgonen för det var så fint väder, men det var 21 minusgrader på toppen så det blev inte så långvarit. Trodde att mina fingrar skulle frysa av! Så om det skulle bli ännu kallare imon håller jag mig nog i stugan istället ;)




Kvällens Låt:
Chris Brown - Crawl

RSS 2.0