First game of the season!

Då var det dags för säsongens första träningsmatch. Idag kl: 14 smäller det på Örbys konstgräsplan!

Snö, snö och ännu mer snö!

Det bara fortsätter snöa. I natt har det kommit ca 30 cm till! (Om inte mer)





Fick skotta fram brevlådan i morses...


...och bilen.

Dagens Låt:
Orianthi - According To You

 


For the people in Haiti

We are the world 2010



Some say that I'm on the run, I say it's time for some action!

Första dagen på mitt nya schema idag. Det är ju just snyggt att man får fast tjänst på jobbet 3 veckor innan jag ska iväg! Förhoppningsvis får jag fortsätta när jag kommer tillbaka från The Awesome Trip också :P Och det är ju inte fel med lite extra pengar till resan också. Då kanske vi inte behöver leva på tomatsoppa och nudlar varje dag ;) Hahaha

"I won't turn my life around
Cause I like it upside down"


Dagens Låt:
Pauline - Never Said I Was An Angel


Happy Valentines Day!

Grattis på Alla Hjärtans Dag allihopa! Hoppas ni har en bra dag fylld med värme från de ni älskar!



"Well I saw you with your hands above your head
Spinning around, trying not to look down
But you did, and you fell, hard on the ground
Then you stumbled around for a good ten minutes
And I said I'd never seen anyone look so dumb before
And you laughed and said I still know how to turn you on though

You're the only one who
Drags me kicking and screaming through fast dreams
You're the only one who
Knows exactly what I mean"

Dagens Låt:
Maria Mena - You're The Only One

Jeg ær i Norge da!

Som sagt så åkte vi upp hit till Lommedalen før att hælsa på kusinerna igår kvæll. Vi kom inte upp førræn kl nio før vi var lite oense om den rætta vægen... Men efter mycket tjafs kom vi i alla fall fram. Då blev det kvællsmat med Sia och Erik før Mattias ær borta på skidhopps-træningslæger i helgen, och Elin skulle sova hos en kompis. Så det blev en lugn kvæll.

Idag børjade vi dagen i Lommedalens skidbacke kl nio før Elin skulle tævla i slalom. Tyværr ramlade hon i vekcan och slog sig i ryggen så det gick inte så bra i tævlingen idag. Men Elins klubbkompis vann, så de var glada ændå :)
Sen åkte vi ner till havet før att gå en promenad på isen :) Det ær alltså så kallt hær så att havet fryser till is! Jag tyckte det var jættekonstigt! Men det var en vældigt mysig promenad i alla fall. Man kunde se hur långt som helst, och det fanns massor av fina gamla hus på øarna runt omkring. Sen nær vi hade kommit en bra bit ut på isen så stog det en tjej vid ett litet stånd och sålde nygræddade våfflor! Så himla hærligt! Så då var vi ju bara tvugna att køpa var sin våffla ;)

Nu ska vi snart børja laga middag. Man æter ju inte middag førræn på kvællen hær i Norge så jag ær vrålhungrig! Haha

Imon ska vi nog åka kælke uppe vid Holmenkollen och ta en tur bland de små hanverksbodarna i Bærum Værk :)

(Roligt att hela inlægget blev på norka också ^^)

Kvællens Låt:
Owl City - Fireflies

In the spider's web

Jag är helt slutkörd efter träning idag. Första utomhus träningen och så är det 15 minus! Det var väldigt kallt!! Hela håret var alldeles frostigt när vi var klara. Såg ut som en liten tomtenisse ^^ Men det var ändå skönt att få komma ut och spela lite riktig fotboll igen.

Imon bär familjen av mot Oslo för att hälsa på kusinerna, faster och Erik :) Ska bli jättekul! Det var minst två år sen vi var där sist, så ska bli roligt att se om nåt har förändrats. Och nu ska jag banne mig luska ut vem som är Elins pojkvän också! Hon vägrar tala om det för mig, så nu är jag ju jättenyfiken! Haha

Jag läste precis Idas inlägg om spindlar med, så nu blev jag ju riktigt orolig. Jösses! Jag trodde inte det fanns så många farliga spindlar. Måste nog skaffa mig nån slags skyddsdräkt om jag ska kunna sova säkert. Var du tvungen att visa bilder på alla de sytliga spindlarna, Ida? Fy!

Dagens Låt:
Placebo - Running Up That Hill


Musik är glödhett



Sky Ferreira - Animal

But if you try sometimes, you just might find...


Sweet ride

Festen blev hos Ellie och Henke till slut ändå :) Vi (eller alla andra) drack, lekte lekar och spelade lite Nintendo Wii. Jag ägde totalt på bowlingen på Nintendot! Och jag som är så otroligt dålig på riktig bowling! Men på detta var jag jättebra! Slog strike på strike hela tiden ^^

Sen när alla skulle ner till stan och vi ringde efter en taxi, så fixade Emelie så vi fick en Limo! Tyvärr skulle jag ju åka hem för att jobba så jag kunde inte åka med. Jag hade velat se när de klev ur Limon framför Harry's och gick före alla i kön (för det ingick i priset; inträdet och att gå före alla!). Inte helt fel.

Dagens Låt:
Looptroop Rockers - Naive







Party on the move

Ikväll är det utgång som gäller. Molle ska ha inflyttningsfest :D Eller vänta... Nej, nu blev det hos Ewe istället visst ^^ Så då blir det bara fest ;) Ska bli roligt i alla fall. Var länge sen vi var ute nu. Fast jag måste ändå hem ganska tidigt för jag jobbar helg som vanligt. Men lite kul ska vi allt ha!

...Ytterligare ett sms och festen blev precis flyttad till Ellie och Henke ^^ Får se vart vi hamnar till slut.

Dagens Låt:
Corinne Bailey Rae - Like A Star

On the edge

"Would you not like to be sitting on top of the world with your legs hanging free?

Kvällens Låt:
Rise Against - Hero of War

Flyt

Idag har jag äntligen fått jobba igen! Det brukar ju vara skönt att vara ledig emellanåt, men nu har jag varit ledig alldeles för mycket. I vanliga fall njuter man av att vara hemma ensam och ha lite tid för sig själv och bara vara, men nu vill jag inte vara ledig mer. Jag bli så himla rastlös! Dessutom finns det absolut inget att göra ensam på dagarna. Det är tur att jag måste gå ut med hunden annars skulle jag nog fastna framför tv:n och sitta där hela dagens tills jag blir galen ;) Så det var riktigt skönt att gå och jobba i morses (även om jag fick kämpa lite för att komma upp kl: 6).

Eftersom träningen blivit inställd på grund av all snö, bestämde några av oss att vi skulle hitta på nåt annat. Så idag blev det simning i badhuset :) Det var riktigt härligt att göra nåt annat än fotboll och styrka. Och det var inte igår jag var på badhuset heller. Funderar starkt på att ta och börja simma nån gång i veckan för det är väldigt avslappnande. Får se om man kan klämma in det någon kväll :)

Efter simningen gick vi till Allé Terassen och åt lite god mat. Det hade vi gjort oss förtjänta av efter 30 vändor i bassängen ;)

Efter den här dagen är jag helt slut, men på ett bra sätt. Är nöjd med min dag.

Kvällen Låt:
Muse - Supermassive Black Hole

Snökaos!

Äntligen har vi en riktig vinter här i Borås. Det brukar mest vara regn och slask här om vintrarna, så det har varit mysigt med ett riktigt snötäcke över staden. Men nu tycker jag faktiskt att det räcker. Hur mysigt det än är med snö, så är det inte lika roligt att behöva gå ut och skotta trottoaren tre gånger om dagen för att det vräker ner snö! Idag kom det ca 15 cm snö på bara två timmar!

Jag började min dag med att skotta trottoaren innan morgonrundan med hunden. Det är nu så mycket snö i skogen att man knappt kan gå. Jag pulsar och Mira simmar fram. Halvvägs genom vår runda lägger sig Mira ner och vägrar att gå längre, så då tar vi en paus. När vi äntligen kom tillbaka fick jag skotta en gång till eftersom idioten med plogbilen kör så att snön skvätter överallt. Dessutom tycker Mira att snöskyffeln är lite läskig (eller rolig, har ingen riktig koll) så hon hoppar runt mig och skäller och morrar som en galning. Efter det var det skönt att komma in och slappna av en stund. Men medan jag står och gör lite frukost till mig och Mira ser jag att det börjar snöa igen! Nej, vi behöver ingen mer snö nu! Och, som sagt, på bara två timmar har vi ett nytt snötäcke över hela trottoren och uppfarten så då är det dags att skotta igen.

Så nu är det måttligt roligt med snön måste jag säga. Den snön som är får gärna ligga kvar för - även om det är jobbigt att pulsa i snön - så är det otroligt vackert och det är ju inte ofta vi får uppleva det här. Men det behöver väl ändå inte snöa mer nu.


Lilla snöbollen

Dagens Låt:
Augustana - Sweet and Low


Feeling lonely

Jag saknar mina vänner.






“Language... has created the word "loneliness" to express the pain of being alone. And it has created the word "solitude" to express the glory of being alone.”

Kvällens Låt:
Damien Rice - 9 crimes

RSS 2.0