Jeg ær i Norge da!

Som sagt så åkte vi upp hit till Lommedalen før att hælsa på kusinerna igår kvæll. Vi kom inte upp førræn kl nio før vi var lite oense om den rætta vægen... Men efter mycket tjafs kom vi i alla fall fram. Då blev det kvællsmat med Sia och Erik før Mattias ær borta på skidhopps-træningslæger i helgen, och Elin skulle sova hos en kompis. Så det blev en lugn kvæll.

Idag børjade vi dagen i Lommedalens skidbacke kl nio før Elin skulle tævla i slalom. Tyværr ramlade hon i vekcan och slog sig i ryggen så det gick inte så bra i tævlingen idag. Men Elins klubbkompis vann, så de var glada ændå :)
Sen åkte vi ner till havet før att gå en promenad på isen :) Det ær alltså så kallt hær så att havet fryser till is! Jag tyckte det var jættekonstigt! Men det var en vældigt mysig promenad i alla fall. Man kunde se hur långt som helst, och det fanns massor av fina gamla hus på øarna runt omkring. Sen nær vi hade kommit en bra bit ut på isen så stog det en tjej vid ett litet stånd och sålde nygræddade våfflor! Så himla hærligt! Så då var vi ju bara tvugna att køpa var sin våffla ;)

Nu ska vi snart børja laga middag. Man æter ju inte middag førræn på kvællen hær i Norge så jag ær vrålhungrig! Haha

Imon ska vi nog åka kælke uppe vid Holmenkollen och ta en tur bland de små hanverksbodarna i Bærum Værk :)

(Roligt att hela inlægget blev på norka också ^^)

Kvællens Låt:
Owl City - Fireflies

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0