Forsta dagen i Cairns

Nu har vi antligen kommit fram till Cairns efter en sex timmar lang bussresa. Ida satt och snorvlade i mitt ora hela vagen ;) Vi kom fram vid kl: 21 pa kvallen sa vi tog en taxi direkt till vart hostel och gick och la oss. Jag somnade pa tva sekunder. Pa morgonen stallde vi klockan for att ga upp och ata frukost som hostelet bjod pa, och for att checka ut innan kl:09.30. Nar vi klev av greyhound-bussen igar kom det fram en kille och frgade vart vi skulle bo och om vi inte ville aka med till hasn hostel. Det verkade bra sa det var dit vi forflyttade oss idag. Det kostar bara 17 dollar/natt. Billigt och bra! ;) Dock var det ingen gratis frukost sa vi far halla oss till var havregrynsgrot och toast :)

Det sporegnar ute idag igen, sa vi ska ta en tripp till shoppingcentret och gora av med lite overflodiga cash ;) Darfor gick vi till Peter Pan forst for att titta hur mycket pengar vi har kvar ocksa ;) Vi ska triffa Signe, den danska tjejen fran Magnetic Island, pa shopping centret ocksa. Hon kande inte heller for att tillbringa dagen ute i regnet. Ikvall sak vi nog ga och se en film pa bio. Det ar ju inte sa anstrangande och Ida behover vila sa mycket som mojligt. Sitta ratt upp och ner i en stol i tva timmar ar ju inte sa jobbigt, sa bio blev det ;)

Vi har hela dagen imon till att ta det lugnt ocksa och forhopningsvis ar vadret lite battre da med. Imon ar det ANZAC-dagen har i Australien. Det har nanting med militaren att gora sa det kommer vara hur mycket folk som helst ute pa gatorna. Det kan ju bli kul :D

Och mamma, de har webbkameror pa det har Internet-stallet sa om du vill skypea imon bitti kan du val hora av dig :) Jag kan promenera hit en stund pa eftermiddagen och skypea :) Det vore mysigt.

Nu ska vi skynda oss och traffa Signe vid Coles :)

Puss&Krma pa er alla! Hoppas ni hade det mysigt pa Miras och Lucas fodelsedag igar :P

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej, jo vi hade jättemysigt. Lucas byggde med lego i tre timmar. Han får ihop sina saker helt själv nu. Fantastiskt!

Mira fick köttbullar på sin dag, och många extra kramar ;)

Shoppa inte för mycket nu, tänk på att det är tungt att bära...;)



Kram mamma

2010-04-24 @ 07:24:38
Postat av: Karin / Boopies

Too-ticki tackar för födelsedagshälsningen ! I morse var backen vit...men jag hoppas det försvinner under förmiddagen. Fortsätt njuta av det omväxlande landet långt där borta !

2010-04-24 @ 09:38:00
URL: http://boopies.bloggsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0