Sista dagen i Rocky

Igar var vi pa rodeon och tittade. Det sag helt livsfarligt ut! Tjurar och hastar som hoppade och sparkade at alla hall, och idioter som skk forsoka rida pa dem! Till och med 7-ariga barn! Helt galet! Men det var i alla fall roligt att tatta pa ;) Men var ju inte uttrakad. Det enda jobbiga var att det var ca 35 grader varmt pa kvallen. Jag holl pa att smalta bort sa varmt var det. Vi var fem stycken woofare (som alla bor har hos Wendy och Kenny just nu) och Tara och hennes tva vanner. Efter rodeon akte vi forbi Mcdonalds. Vi tog drive/through med taxin! Och sen tillbaka till Wendy och satt och pratade till kl 2 pa natten.

Nasta dag gick vi upp kl 7 for da skulle vi mocka upp skit och ho efter korna ;) och sen akte vi och tittade pa en hast-rea. De auktionerade ut hastar. Wendys mamma och pappa ar nere och halsar pa nu och de kopte till lsut en hast for ca 42 000 kr. Det var en hast som saldes for ca 500 000 kr!

Nu ska vi grilla lite hamburgare och korv. Vi ar ca 15 personer har i huset nu sa det blir ett riktigt grillparty :D

Imon aker jag och Ida vidare kl 7 pa morgonen mot Airlie Beach. Vi kommer fram nan gang vid kl 14.30 och sen hamtar var woofare, Glen, oss vid kl 16. Dar ska vi stanna i ca 5 dagar innan vi sak ut och segla pa Whitsundays. Det ska bli sa kul!

Och Lynda (den andra woofaren som har varit har hos Wendy) har bjudit oss att komma och halsa pa henne hemma i Skottland. Hon ar sa rolig sa jag och Ida ska verkligen forsoka planera in en liten tripp till skottland! :D

Kommentarer
Postat av: Helen Säverot

Skottland låter ju mysigt. Det tror jag att pappa Christer också tycker (och Lasse). Whiskey alltså.

Vi andra följer med och tittar på Loch Ness :) Ha så kul där du är nu. Snart dags och planera nästa resa :)

2010-04-11 @ 11:52:18
Postat av: Helen Säverot

Det är nog fler som vill till Skottland. Whiskey!!!!

Ha det så mysig på nästa ställe:) kramar från Trollgatan

2010-04-11 @ 11:54:48
Postat av: Anna

Hej Gumman!

Du kommer väl inte hem med en häst bara...

Idag har vi eldat upp Almenäs, isen går snart upp, det var vår.



Vi hörs när ni landat hos Glen. Vi älskar dig.

En massa kramar till dig och Ida.

2010-04-11 @ 17:35:32
Postat av: Kristina

Ja det är till att få uppleva allt det där som vi sitter här hemma och ser på filmerna. Kör hårt och njut. Tiden och möjligheterna kommer inte tillbaks. Det kommer bara nya! Sköt om er och var rädda om varandra. Och du Jenny, försöd få Ida att längta hem, åtminstone lite.

2010-04-11 @ 21:04:40
Postat av: Elisabeth

Återigen en hærlig dag førstår jag. Tænk så mycket ni har att berætta nær ni kommer hem. (Førmogligen glømmer ni hælften!!)

Idag har vi haft vår i Lommedalen. Vi satt ute i T-shirt o åt middag klockan halv sex på kvællen. Inte illa và!? Men snøn ligger kvar på græsmattorna!!

Ha det bra Kramar från Bolinarna

2010-04-11 @ 22:24:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0