Byron bay

Nu har vi kommit fram till byron Bay och till och med hunnit satta upp taltet, for vi fick med oss det den har gangen ;) Vi tog bussen kl 7.10 i morse och vi kom fram vid 11.30. Da var vi sa hungriga, for vi gick upp och at frukost kl halv sex, sa vi var tvugna att kopa var sin kebab att mumsa pa. Efter det hittade vi en taxi som korde oss till campingen (for den ligger 3 km fran centrum och vi orkade inte ga sa langt med vara ryggsackar) dar vi satte upp varat lilla talt.

Sen tog vi en promenad tillbaka till centrum for att boka en ny greyhoundbus-biljett och kika lite i de sma sota affarerna. Sa nu sitter vi inne pa Peter Pan och skriver och letar couchsurfing och campingar i Surfers Paradise som blir den nasta staden vi kommer till.

Imorgon sak vi aka pa en dagstur till nimbin dar vi far kika inne i stan, bada i ett vattenfall, grilla och traffa lite manniskor. Ska bli kul!

Det har blivit lite andringar i vart schema ocksa. Eftersom vi har en valdigt lite budget ahar vi bestamt oss for att skippa Noosa och aka direkt till Fraser Island efter Brisbane. Och sa har vi fatt tag i tva stallen att woofa pa ocksa! Ett ar i en vecka utanfor Rockhampton, och det andra ar hos en jattetrevlig man som heter Glen. han bor precis pa stranden vid Whitsunday Island! :P 

Nu ska vi ga vidare och titta pa staden lite.

Dagens Lat:
the Used - Men Are All the Same

Kommentarer
Postat av: anna

Hej Gumman!

Det låter som ni har koll på läget igen, sköönt ;)

Va bra att ni fick tag på ett woofingställe till, hur länge stannar ni där, vet ni? Och tältet är inga problem med, det sätter ni upp utan vidare?

Simma lugnt, jag har läst om sämre väder längre upp längst kusten, ev. orkan om jag minns rätt. Ni kollar väl tidningar emellanåt?



Många kramar, sov gott i tältet :)

2010-03-22 @ 06:13:26
Postat av: anna

Hej igen, glömde fråga, har det ordnat sig med bokningsnummer och Peter Pan nu?

2010-03-22 @ 06:27:46
Postat av: Elisabeth

Så bra att tæltet kom med på andra førsøket i alla fall!! Sov gotti tæltet.

Kram

2010-03-22 @ 22:06:53
Postat av: Karin / Boopies

Vilken äventyrsresa ni är ute på ! Jag fick adressen hit av Christer i går så nu kan jag följa med er och uppleva gamla minnen....29 år sen !! Njut av allt !!!

2010-03-24 @ 09:56:47
URL: http://boopies.bloggsida.se
Postat av: Helen Säverot

skönt att det ordnat sig! kramizar

2010-03-24 @ 21:44:18
Postat av: Jennie

Haha ja, det ar inga problem att satta upp taltet, det ar bara svart att komma ihag att ta med det ;) Vi fick upp altet utan problem i Byron Bay, men sen borjade det sporegna sa allt blev blott istallet.

Roligt att du har hittat hit Karin! :D

Allt har ordnat sig nu mamma. Inga problem! :P

2010-03-25 @ 02:13:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0