Surfers paradise

Nu har vi lämnat byron bay och åkt vidare till surfers paradise. Men vi hade tre underbara dagar i byron! Första kvällen när vi rätt och grillade marshmallows så kom det från två killar som undrade vad gjorde. De visade sig vara danskar så vi bjöd in dem att grilla lite med oss och de bjöd oss på vin. Vi rätt och prata hela kvällen till kl 2 om allt möjligt. Roligt att träffa lite skandinavier. Så sen var vi med dem varje kväll. Vi tog ett nattdopp i havet och lekte i vågorna. Och igår morse gick jag upp kl 5 för att följa med dem ner till havet och titta på soluppgången. Och det var faktiskt deras idé! Jättemysigt! Så nu när vi åkte vidare till surfers paradise räknade vi vara danskar. Men när vi stod och skulle checka in på campingen gissa vilka som kom gåendes? Jodå, danskarna på samma camping som oss ^^ då kanske vi oss lite lugnare igen ;) Idag ska vi gå till vårdcentralen för att kolla idas rygg. Hon har haft ont i flera dagar så nu måste vi kolla upp det. Sen ska vi lika lite på stan och bada. Imon blir det wet and wild!

Kommentarer
Postat av: anna

Hej svejs!

Bra att ni ska kolla upp Idas rygg, det är inte roligt att ha ont. Jasså, killarna dök upp igen. Hur stor är den sannolikheten eller det kanske bara finns en camping i surfers paradise? Jag tror dom letade upp er ;) dom saknade nog er!

Ha det kul på wet and wild. Vi hörs till helgen. Kanske lite skype?

Kramar från mamma och pappa i morgonfikat!

2010-03-25 @ 06:04:39
Postat av: Jennie

Haha nja, det finns nog bara en camping nära centrum i alla fall, men de följde säkert efter oss ;)

Ja, nu vet vi vad som var för fel med idas rygg så hon får ta det lite extra lugnt. Men idag blir det ändå wet and wild! Jag kan höra av mig när vi har tillgång till en data så kan vi skypea :) kramar!

2010-03-26 @ 00:06:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0